Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak tutar. Sililik itibarıyla da teamül bir kullanımı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Edebiyat ve hamam mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, çaput ayakkabılar, babetler gibi seçenekler her ne kadar iyi olsa da çorap botlar ve birbirinden neşeli, fark yaratan aynı zamanda elegan modelleri yardımıyla kış modası da oldukça canlandı!

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit himmetı ile şekildeki gibi kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan doğru şekilde çizin.

Aramış olduğunız kriterlere iyi sonuç bulunamamıştır. özge üzeri veya konum aratarak tekrar taharri yapabilirsiniz.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, göl ayağı uzunluğunuza akla yatkın CM değerini seçtiğinizde, manzara size bacak uzunluğunuza cevap mevrut beden numaralarını gösterecektir.

Aradığınız kriterlere reva sonuç bulunamamıştır. özge üst veya konum aratarak gene arama yapabilirsiniz.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile seslenme paha. Hem spor hem de klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete intibak sağlayan Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif bünyesı ile ayak tabanığınızda yüklülük yaratmadan konforlu bir ruz geçirmenize yardımcı evet. Geniş düzen aralığına iye markada her insana birebir gövde seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve sağlıklı bakım veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, dayalı topuklu çizme kombinleri markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Eğin ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanma imkanı sunar hem de bedii bir stil kazandırır.

Klasik bot modelleri arasında alan düz postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar beyninde makam kızılıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, hayır bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kal ettirebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve sağlam özen veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

"Kırmızııcı"nın "Websitesi" dâhilinde fiilbu sözleşmeye ve yasa hükümlerine aykırı olarak yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai uhde namına aittir.

Report this wiki page